Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, кожен має право зароблять у якійсь сфері, наприклад, будівництві чи торгівлі, але не красти гроші у ЗСУ в часи війни. На його думку, такий людей треба саджати за ґрати довічно, оскільки вони нічим не відрізняються від рашистів, які сьогодні прийшли знищити українську державу і українську націю.

«Так не може бути. До 24 лютого ми жили в одній державі, зараз ми живемо в іншій державі. Тому я вважаю, що наслідки мають бути дуже жорсткими. Обов’язково всі разом мають звітувати і пояснити громадянам нашої держави, що відбувається. Чому так багато корупції? Ми ж пообіцяли», - підкреслює Георгій Біркадзе.

На його думку, потрібно, щоб Верховна Рада зробила тимчасову ТСК, Тимчасову слідчу комісію, до якої буде обов’язково входити опозиція, тільки не «ОПЗЖ», тому що вони всі мають сидіти за ґратами. А загалом, каже експерт, ця Комісія має звітувати українському народові, що і як відбувається.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що вирішили щодо України на Міжнародному економічному форумі у Давосі.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, що сьогодні Україні потрібна реальна допомога, зокрема більше установок Patriot.