Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Потрібно не просто говорити, а потрібна допомога. Був восьмий з’їзд Рамштайн і немає домовленості, щоби нам передати танки «Леопарди», які ми дуже чекали. Щось там передали 3 чи 4 установки Patriot. По-перше, цього не достатньо. Мінімум нам потрібно 10. Друге – дайте нам «Леопарди» чи «Абрамс», - пояснює Георгій Біркадзе.

Принагідно він нагадує, що у 1942 році, коли підписали ленд-ліз для СРСР, десятки і сотні тисяч одиниць техніки поїхало у Радянський Союз. А відтак, констатує експерт, виникає питання, чому цього не можна зробити сьогодні для нас.

«Не можуть їх (ред. – танки) там відремонтувати. Слухайте, а ви нам передайте. Ми самі розберемося, як там їх ремонтувати, ви дайте спочатку», - підкреслює Георгій Біркадзе.

На його думку, якби ми сьогодні отримали необхідні для перемоги можливості і техніку, ми би повернули свої кордони станом на 1991 рік, то на 99,99% можна сказати, що у росії почнеться переворот.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гай-Нижник розповів, чим небезпечні мігранти на Заході.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував втрату глави МВС та його заступника.