Про це він розповів на своєму каналі.

«Є в росії люди, які зомбовані, усвідомлено абсолютно зомбовані російським телебаченням, російською владою за останні 23 роки. Вони свідомо перетворені на якихось манкуртів. Зробити з них людей, які вміють думати, дуже складно, з багатьох навіть не вийде», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, молодше покоління в росії, може, ще змінить свій вектор розвитку, але старше покоління просто так і доживатиме життя з тими поглядами, які їм вбили в голову. Як зазначив Михайло Шейтельман, і з цим уже нічого не можна вдіяти.

«Чи будуть гальмувати вони розвиток росії? Звісно, будуть. Спадщину путіна та путінізму розгрібати росії ще десятиліттями», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, боєць ЗСУ Пілот розповів, куди тягне всіх росія і чому з нею обов'язково треба покінчити.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог-міжнародник розповів, чому важливо знищити російську пропаганду за кордоном.