Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Олігархія – це бізнесмен у владі, і він робить тільки те, що бізнесу вигідно. Він займається не країною, він займається власним капіталом. Але питання виникає, звідки ж олігархія взялася?» - повідомив Максим Твердохліб.

За словами громадського діяча, олігархія в державі з’являється через демократичну систему виборів, де завдяки грошам бізнесмен потрапляє в політику і завдяки владі повертає собі свої гроші ще й з прибутком. Як наголосив Максим Твердохліб, для підприємців політика – це такий же бізнес, головна мета якого – отримання прибутку.

«Людина входить у політику для того, щоб заробляти гроші, бізнесмен входить у політику для того, щоб за допомогою політики або захистити свій бізнес, або зробити його більшим, або подавити своїх конкурентів, або просто всунути свою лапу в бюджет», - заявив Максим Твердохліб.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт Ростислав Лукач пояснив, чому в державу не приходять інвестори: «Не будуть просто так гроші кидати».

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній пояснив, чому українці не борються за свої зарплати тут, а просто їдуть працювати у чужі країни.