Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Питання в тому, що в спеціальних операціях і в таємничій діяльності пам’ятники не доречні, це тільки зірочка, безіменна зірочка на стіні, і тільки ті, хто був причетний, знають. Оце доля розвідників, це доля агентуристів, це доля агентів – бути невідомими», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, агенти, яких вербує розвідка, ніколи не можуть бути публічними й відомими. Як зазначив Олександр Новохатський, агентурна робота – це навіть не шахи, це дуже специфічна гра, коли треба зробити все, щоб агентурна мережа залишилася нерозкритою, утаємниченою.

«Вербування – це залучення до виконання конкретних поставлених задач з метою отримання конкретного результату», - наголосив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Валентин Гладких розповів, хто і як формує наш інформаційний простір.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Буряченко розповів, кому більше довіряють українці – новим антикорупційним органам чи старим силовикам.