Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«У мене в підрозділі її (ред. – совковість) немає, я її не бачив. Я з нею стикаюся дуже-дуже рідко. Чи існує вона? Існує. Чи буде існувати далі? Буде існувати. Поки є совкові люди, буде існувати совковіть», - пояснює Олексій Валуйський-Шаригін.

На його думку, в українській армії також усе ще забагато паперів, їхня кількість дуже сильно збільшена, її треба зменшувати і загалом переходити в диджитал, як це відбувається у всіх сучасних арміях світу.

Як розповідає гість програми, а американській армії загалом прекрасна система, де все робиться з мінімальною кількістю папірців. Зокрема, продовжує він, там ти отримуєш, умовно, форму на планшеті, тобі її відмітили і вона вже закріплюється за тобою, тобто не треба йти з папірцем кудись, підписувати його, віддавати комусь, зберігати її ще невідомо скільки.

«І в передових арміях світу таке є. Питання в системному забезпеченні і в тому, що це дуже ґрунтовна реформа, це дуже важко», - констатує Олексій Валуйський-Шаригін.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Молчанов припустив, чому Німеччина не хотіла постачати свої танки Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як танки допоможуть Україні у війні.