Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Чому Шольц не хотів передавати танки? Тому що він розуміє, що їх близько 2 тисяч на території Європи, і країни, які почнуть їх передавати, вони будуть змушені замінювати ці танки чимось. І заміщатимуть вони швидше за все їх уже не танками Leopard», - повідомив Кирило Молчанов.

За словами політолога, німецький концерн, який випускав танки Leopard, вже 10 років не займається цим. Як зазначив Кирило Молчанов, вони можуть знімати танки з консервації, але вони вже не мають лінії виробництва. Тому цілком можливо, що багато європейських країн звернуться до США.

«Швидше за все європейські країни будуть замінювати танки Leopard, що передаються, американськими танками Abrams, і тим самим Німеччина втратить класичні ринки збуту військової продукції», - заявив Кирило Молчанов.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, американський військовий Гаррі Табах пояснив, чому країни Європи не могли передати Україні танки самостійно.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Андрій Вігиринський припустив, коли західні партнери нададуть Україні танки: «Це буде ефективно».