Про це він розповів на своєму каналі.

«Вони (Польща – Ред.) не могли передати Leopard Україні без дозволу Німеччини. Вони казали, що не чекатимуть на Німеччину, я чув ці слова, але вони не можуть, це протизаконно. Є таке поняття як «end-user», тобто це кінцевий користувач, сертифікат користувача зброєю», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, у багатьох країнах є такий закон, згідно з яким країна, яка не є творцем зброї, не може передавати її третім країнам. Як підкреслив Гаррі Табах, навіть якщо країна купила цю зброю, і вона вже належить їй, все одно цей закон обмежує можливості щодо постачання в інші країни.

«Без дозволу країни, де ця зброя була створена, без її дозволу передати не можна. Ось чому й ізраїльську зброю не могли передати до балтійських країн», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, що Україні необхідно для перемоги над росією: «Це робити потрібно швидше».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, скільки ракет здатна виробляти росія: «Немає комплектуючих».