Про це він розповів на своєму каналі.

«Вони (росіяни – Ред.) виробляють на сьогоднішній день, модернізують і приводять до ладу, розконсервовують 50-70 ракет щомісяця. Але це не конвеєр, це дуже серйозно залежить від комплектуючих», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, росія створює контрабандні ланцюги постачання чіпів для систем керування ракетами. Як наголосив Олександр Кочетков, у росії виникли певні проблеми з чіпами, і купити чіпи військового призначення вона не може за будь-яких умов. Саме тому рф доводиться використовувати менш надійні чіпи.

«Якщо взагалі немає комплектуючих, то воно (виробництво ракет – Ред.) буде йти повільніше. Але все одно вони продовжують виробляти ракети. Йдеться в першу чергу про ракети «Калібр» і Х-101 і модернізацію ракет Х-22», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, чи варто Україні боятися мобілізаційного ресурсу росії.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, чому Україні не надають зараз танки.