Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Нас чекають інші умови, у яких ми будемо жити, і за ці умови ми на сьогоднішній день ведемо війну. Наша схильність культурна й світоглядна до етики свободи, до принципу не розпоряджатися чужими життями без дозволу нас споріднює з усім цивілізованим світом», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, саме етика й принципи споріднюють український народ з усіма державами добробуту. Зокрема, як наголосив Олександр Новохатський, ми відчуваємо спорідненість із США, де примат свободи є основним принципом для організації всього соціального життя в межах держави.

«Нас це споріднює. Як на мене, саме це шлях відновлення України, стабілізації й переходу до моделі облаштування, у якій ми будемо отримувати те, що нам потрібно», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній розповів, чи зможе конструктивна критика вплинути на розуміння влади та початок змін у державі.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Валуйський-Шаригін розповів, хто сьогодні найбільш мотивований боротися з окупантами.