Про це він розповів на своєму каналі.

«Українські військові надзвичайно освічені. Українські солдати дуже швидко хапають все та навчаються. Вони мають мету, вони дуже заряджені, тому те, що нашому солдатові треба пояснювати тиждень, вони схоплять за один день», - заявив Гаррі Табах.

За словами американського військового, українські солдати дуже швидко навчаються та освоюють нову техніку, оскільки розуміють, що важлива кожна година, кожний день. Як підкреслив Гаррі Табах, якщо українські військові вже знають, як працювати з танком, працювати з піхотою та артилерією, то пересадити їх на Abrams займе два тижні.

«Треба просто їх навчити електроніці. Приблизно те саме мені сказали, що приблизно стільки ж часу займе пересадити на F-16», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, чому США так сьогодні допомагають Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що журналіст Роман Цимбалюк розповів, що означає рішення Заходу постачати Україні танки.