Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Щойно розпочинався профспілковий рух в Україні, ми рівнялися з такими європейськими країнами, як Великобританія, Іспанія, Франція, Голландія, дивилися на все, тому що в нас дуже погано з цим було. З першого дня незалежності України і до сьогодні соціальний захист футболістів дуже поганий», - повідомив Олег Печорний.

За словами гостя програми, в Україні багато проблем у соціальній сфері щодо футболістів. Як зазначив Олег Печорний, у Європі футболісти, які закінчують свою кар'єру, продовжують отримувати пенсію. А в Україні футболіст, що йде зі спорту, залишається практично без засобів для існування.

«У Європі футболіст, який перестав грати, отримує нормальну пенсію. У нас футболісти та інші спортсмени не отримують пенсії. Тому вони підписують контракти та хочуть до Європи виїхати грати», - заявив Олег Печорний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Войтенко назвав найкращі старі фільми про футбол.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман пояснив, чому росіян не можна пускати на Олімпійські ігри у Парижі.