Про це він розповів на своєму каналі.

«Вони продовжують виробляти, але виробляють приблизно 50, може, максимум 70 ракет щомісяця. Раніше вони виробляли в три рази більше, бо в них були комплектуючі. Головна проблема у них зараз з електронними комплектуючими», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, у росії немає наразі достатньої кількості чипів, які необхідні для систем керування ракетами, для систем запуску, для керування двигуном і для системи підриву. Крім цього, як зазначив Олександр Кочетков, у росії для створення ракет не вистачає високоточної оптики, яка корегує політ.

«Вони намагаються якимись там контрабандними шляхами десь щось закуповувати, але вони не можуть виробляти велику кількість високоточних ракет», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, яку угоду уклала росія з Іраном: «Про це давно говорять».

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах розповів, чого боїться кремль: «Українці можуть дістати».