Про це він розповів на своєму каналі.

«США та Ізраїль турбує розробка ядерної програми Ірану. І напередодні була така щільність візитів усіляких чиновників до Ірану, що, можливо, росія в обмін на постачання дронів та ракет вирішила передати якісь технології Ірану. Про це вже давно і часто говорять», – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, путін зараз перебуває у дуже складному становищі, тому варіант обміну ядерних технологій на ракети та дрони можливий. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, путіну зараз конче потрібні іранські балістичні ракети, бо запаси власного озброєння вже закінчуються.

«Зважаючи на частоту і щільність ракетних і дронових обстрілів, росія вже десь у половину зменшує кількість ракет, що запускаються. Тому іранські ракети вкрай потрібні», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Вігірінський розповів, яких заходів проти ПВК «Вагнер» мають вжити США.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Вігиринський повідомив, що необхідно зробити для запобігання повторному наступу росії в майбутньому.