Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Треба завершити війну так, щоб у путіна не було можливості перегрупуватися, набратися сил і здійснити чергову атаку. Йдеться не лише про путіна, а про росію, яка є росією путіна, і росію, яка буде країною того президента, який прийде йому на зміну. Абсолютно не факт, що гірший імперіаліст не прийде на заміну путіну», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, існує ймовірність, що після путіна буде в росії президент з неадекватним сприйняттям дійсності, яке спровокує його здійснити черговий наступ на Україну. Як наголосив Андрій Вігірінський, перше, що треба зробити, - остаточно перемогти зараз росію, під час цієї війни.

«І друге – інтенсивний розвиток нашого військово-промислового комплексу, щоб у випадку настання через 10, 15 чи 20 років схожого характеру загрози знову ми мали можливість оперувати власними виробничими спроможностями», - заявив Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, чому ЗСУ зараз потрібні дрони: «Створювали б проблеми противнику».

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Валуйський-Шаригін розповів, які зміни потрібно провести в українській армії.