Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, сьогодні ми маємо ряд держав, які не те, що неконтрольовані, а просто з дурнуватими керівниками. Зокрема, у приклад він наводить Афганістан.

«Талібан прийшли до влади, викинули звідти американців, після цього вони сказали, що будуть будувати державу, все буде гаразд, вони відбудують всі антикорупційні інституції. Що вони зробили? Заборонили дівчатам ходити у школи та університети. Це ж просто жах», - розповідає Георгій Біркадзе.

Тобто, констатує він, це люди, які не можуть узагалі керувати державою. Як зазначає експерт, такими державами, як Сирія, Афганістан, Іран, Північна Корея, керують не надто здорові люди.

«Ті держави, які я перерахував, це друга, третя, четверта, а є держава №1 (хоч у чомусь вони перший номер – у дебілізмі) – це наш сусід, це країна-терорист, це росія. Я думаю, що зараз всі вони повертаються один до одного», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що сьогодні нам потрібно максимально тиснути на наших партнерів, щоби Україні передали російські активи.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина пояснив, чому в Україні необхідно запустити виробництво дронів.