Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як згадує експерт, раніше він казав, що було би добре, якби розвинені західні країни віддали Україні 1% від свого ВВП. Зокрема, зазначає він, сьогодні ВВП США становить 24,8 трильйона доларів, Європи – 18 з копійками трильйонів доларів. Отже, констатує експерт, якби Захід дійсно дав нам 1% від свого ВВП, то у 2023 році ми отримали би 350 мільярдів доларів і покрили би все.

«Плюс ми сьогодні вже розуміємо, що найближчим часом у нас буде інструмент, на який ми можемо опиратися, збирати активи кацапів країни-терориста і передавати нам», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Тому, підсумовує він, сьогодні потрібно тиснути на наших партнерів, щоб вони почали допомагати нам у цьому напрямку. Принагідно експерт нагадує, що неоднократно вказував на те, що ми сьогодні платимо найвищу ціну.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, навіщо сьогодні Україні кредити.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський пояснив, як диктатори приходять до влади.