Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Увесь сьогоднішній світ чітко знає і вивчив цей феномен диктаторів. Усі режими диктаторів уже розібрали по кісточках і навіть зробили методичку. Вони всі між собою дуже подібні в методах й інструментах закріплення своєї влади. У більшості випадків усі диктатори були обрані великою кількістю людей, які покладали на них надію», - повідомив публіцист.

За словами публіциста, диктатори завжди приходять до влади на хвилі очікувань народу щодо абсолютних змін у державі. Як зазначив Олександр Новохатський, наступний крок диктатора – застосування технології, яка складається з трьох ходів. Перший хід – це показова страта ворогів народу.

«Другий крок – відчутне покращення матеріального становища в людському середовищі. Ну і вже третій крок – якась успішна маленька війна, яка закріплює диктатора в статусі диктатора», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський розповів про шлях відновлення України: «Нас чекають інші умови».

Також Знай.ua повідомляв, що ідеолог Олесь Доній пояснив, чому просідає наш військово-промисловий комплекс.