Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, жоден чиновник, популярний він у соцмережах чи ні, не повинен забаюкувати наших громадян, що перебувають на території, яку постійно обстрілюють росіяни. Як він підкреслює, це пряме наражання на небезпеку, зокрема, у Миколаєві, Харкові чи й таких містах, як Гуляйполе, де фактично проходить лінія фронту.

«Завдання держави – не забаюкувати, а максимально евакуювати українське населення, унеможливлюючи людські втрати. Болісно щоденно читати про вбивство цивільних українських громадян, про вбивство українських дітей», - пояснює Олесь Доній.

За його словами, ті, хто убаюкують українців, які залишаються поблизу лінії фронту, теж повинні нести відповідальність. А наша держава, констатує ідеолог, має забезпечити життя населення, це її завдання.

«Тому максимальна евакуація передусім жінок, дітей, пенсіонерів, тобто найбільш вразливих верств населення. Це завдання української держави – вивезення, а не забаюкування», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Галлямов розповів, чому зростають обсяги військової допомоги Заходу для України.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому не варто мріяти про чужі землі.