Про це він розповів на своєму каналі.

«Всі думали, що саміт Україна-ЄС пройде у Брюсселі, але ні, Урсула фон дер Ляйєн вирішила інакше. Вона спорядила 15 єврокомісарів, посадила їх у потяг та поїхала разом із ними до Києва. Ось така хоробра людина Урсула фон дер Ляйєн», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, приїзд єврокомісарів, які представляють різні країни ЄС, в Україну – це дуже важливий крок, який демонструє величезну підтримку з боку Європи. Як підкреслив Михайло Шейтельман, вся Європа приїхала до Києва та пообіцяла, що український прапор підніметься у Брюсселі поряд із прапорами інших країн ЄС.

«Урсула фон дер Ляйєн обіцяла, що ось він, ваш шлях до Європи, і його обов'язково буде пройдено. Не знаю за скільки, але в будь-якому випадку буде цікаво, цей шлях буде прибутковим. Це буде зростання інвестицій, залучення інфраструктурних фондів ЄС, тож ми зачекаємо», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній пояснив, як кожен може посприяти соборності України.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі пояснив, що впливає на рішення Заходу надати Україні авіацію.