Про це він розповів у себе в Facebook.

Олесь Доній, ідеолог і упорядник книги «Сковорода і Ми», провів 2 лютого презентацію в Києві. Зокрема, вона відбулася у музеї-майстерні Івана Кавалерідзе і участь у ній взяло багато митців, філософів, культурологів і журналістів.

Під час презентації виступили Юрій Нікітін, художник, робота якого використана у книзі, Іван Степурин із видавництва «Саміт-книга» та Олександр Юнін, директор музею Івана Кавалерідзе. Також учасниками акції були Олександр Філоненко, Олексій Якубін, Дмитро Дроздовський, Дмитро Шурхало, Костянтин Дорошенко, Олександра Ковальчук, Олександра Гуменна.

Ці виступи авторського колективу книги «Сковорода і Ми» перед читачами зазвичай мають успіх, а відтак під час цієї презентації вони заявили і про наступні такі заходи. Водночас половина акції минула майже без світла через відключення електроенергії у столиці, але це аж ніяк не зіпсувало вечір, аудиторія залишалася на своїх місцях.

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, чому не можна забаюкувати населення під час війни.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, як кожен може посприяти соборності України.