Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«У мене питання, а чому тільки звільнити цих людей? А чому не застосувати до них, коли у державі йде війна, 20-25 років або й узагалі довічне також і з конфіскацією майна?», - запитує Георгій Біркадзе.

Зокрема, він згадує кадри, де заступник Міністерства оборони зберігав удома17 мільйонів гривень. Як підкреслює експерт, це не нормально, у нас же є парламент, який може і має внести зміни в КПК.

«Послухайте, у нас пів країни ходить із підозрами, нам вироки потрібні. Імунітет уже у людей на підозри. У людей по 3-4 підозри», - констатує Георгій Біркадзе.

Також експерт звертає увагу на те, що у нас стаття за контрабанду декриміналізована, тобто немає кримінальної відповідальності. На його же думку, повинно бути навпаки: щоби побороти корупцію в митниці, треба жорстко прописати закон, він має бути криміналізований, тоді буде результат.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе назвав найбільш неконтрольовані держави у світі.

Також Знай.ua писав про те, що Чебаненко пояснив, чому США не приєдналися до Ліги Націй після Першої світової війни.