Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, у нашого президента є чітка вертикаль влади, особливо сьогодні, у воєнний час. Тому, переконаний він, не може бути такого, що неможливо навести порядок у якійсь установі чи галузі.

«Назначте мене на 3 місяці, я вам покажу як можна навести порядок. У митниці працює тільки 12 схем заробляння грошей. Не 10, не 13, вони всі відомі. Саме 12. 12 потоків, як отримують гроші. Про це знають всі. Але коли приходить якийсь керівник, заступник приходить і каже: «Це не можна відмінити, тому що, щойно ми це відмінимо, буде бунт». І це спрацьовує», - розповідає Георгій Біркадзе.

На його думку, сьогодні корупціонери роблять нашій державі не менше шкоди, аніж росіяни, тому що вони так само розграбовують нашу державу, як це роблять російські мародери. Тому, стверджує експерт, нам сьогодні потрібна людина, яка візьме на себе відповідальність і скаже, що зробить це, наведе порядок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що не так із боротьбою з корупцією в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман прокоментував промову путіна на 80-річчя Сталінградської битви.