Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Я всі ці звільнення розцінюю як звичайні кадрові ротації, і це трансформація взагалі інституту ротації, професійних ротацій. Раніше ротації були спрямовані на підвищення фахового рівня. Наприклад, у медицині, в охороні здоров’я були ротації між лікарями, які працювали в стаціонарі і в поліклініці», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, раніше ротації проводилися для того, щоб фахівці мали змогу подивитися на наслідки діяльності своїх колег в інших місцях, виявити порушення й виправити їх. Як зазначив Анатолій Якименко, з часом ротації змінили свій характер і перейшли у сферу влади, що ми зараз і спостерігаємо.

«Люди, безперечно, збуджені, вони не бачили ще такої кількості ротацій. Вони здивовані публічністю цих звільнень, тому що, як правило, такі ротації проводилися непомітно», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, що не так із боротьбою з корупцією в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Святослав Дубина пояснив, яку важливу функцію виконує Головне науково-експертне управління при Верховній Раді.