Про це він розповів на своєму каналі.

«Я працював з нашими депутати з попереднього скликання. Ми намагалися якось впорядкувати там систему, яка відповідає за справедливість, систему кримінальної юстиції. І я скажу, що там є, наприклад, у Верховній Раді дуже такий професійний напрямок – Головне науково-експертне управління», - повідомив Святослав Дубина.

За словами юриста, цей орган при Верховній Раді України надає правову експертизу всім законопроектам, які обговорюються і які планують ухвалити. Як зазначив Святослав Дубина, держслужбовці, коли готують будь-який законопроект, мають прислуховуватися до аналізу й висновків цієї експертної групи.

«Вони (експерти – Ред.) моніторять усе від Конституції до кожного підзаконного акту, щоб вони не суперечили одне одному, щоб їхня концепція не суперечила нашій Конституції», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ідеолог Олесь Доній розповів, які соціальні гарантії повинні мати українці з окупованих територій.

Також Знай.ua повідомляв, що Кирило Сазонов розповів, чому у митниці процвітає корупція.