Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, держава повинна дбати про життя усіх українців, хай на якому боці фронту вони би зараз не мешкали, на боці вільної України чи під тимчасовою окупацією.

«Я про це казав роками, Україна повинна була вивозити максимально всіх українців з окупованих територій – із Криму, з окупованого Сходу. Але, звичайно, надаючи їм можливості для соціальної адаптації, тобто житло, тимчасовий прихисток, тимчасова робота, соціальні гарантії, тощо. Те, що у нас роками не робилося», - констатує Олесь Доній.

Сьогодні же, зазначає він, ситуація така ж сама і ми повинні нарешті все це забезпечити. Зокрема, пояснює ідеолог, людей з-під російської окупації потрібно вивозити, інакше над ними і надалі будуть знущатися, мобілізовувати, вивозити на територію країни-агресора, постійно обстрілювати.

«Підкреслюю свою позицію, Україна повинна максимально вивозити українських громадян із прифронтової смуги», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, якою має бути політика України в умовах війни.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, який режим буде у росії після відходу від влади путіна.