Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Я не сумніваюся в тому, що навіть в умовах війни політика держави має бути збалансованою, ефективною щодо підтримки та розвитку національного капіталу. Мають бути створені нові інструменти, які створюють адміністративне, кредитне плече нашому виробнику», - повідомив Андрій Єрмолаєв.

За словами політолога, українські виробники опинилися у вкрай складному становищі через високий банківський відсоток, багато активів евакуюються. Тому тут, як зазначив Андрій Єрмолаєв, неможливо продовжувати працювати без взаємодії з державою.

«У держави є такі інструменти, як програми, як можливість створення нових резервів, які будуть джерелом замовлення, є можливості спільного державно-приватного партнерства», - заявив Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ідеолог Олесь Доній пояснив, чому просідає наш військово-промисловий комплекс.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський розповів про шлях відновлення України: «На нас чекають інші умови».