Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Митниця. Багато обурення, що їх не кинули до в'язниці, не кинули левам, не розстріляли одразу у кабінеті, заляпавши кров'ю бланки з ПДВ, а просто звільнили з роботи», - розповідає Кирило Сазонов.

Як він пояснює, є слідство, є суд, обвинувальний висновок передається до суду, суд ухвалює вирок, але це справа не швидка.

Також експерт додає, що нехай і не можна так говорити до рішення суду, але фактично ми ж знаємо, що таке наша митниця зараз, якою вона була вчора, позавчора й до того. Тобто, констатує він, завжди так було, митниця так була створена і працювала за всіх президентів, за всіх парламентів.

«Гройсман намагався їх построїти, зробивши спеціальні сотні, які прозвали чорними, але це такий город, де загрузне будь-хто», - підсумовує Кирило Сазонов.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, як увесь цей час російська пропаганда працювала на Заході.

Також Знай.ua писав про те, що Табах розповів, чого боїться кремль.