Про це він розповів у себе у блозі.

«Необхідно враховувати, що росія десятиліттями там (ред. – на Заході) інвестувала у свою пропаганду: всі ці Russia Today, Sputnik, підкупали політиків і навіть цілі політичні партії, які лобіювали її інтереси. Зараз вони нікуди не зникли і так само працюють», - пояснює Максим Ялі.

Тим паче, додає він, росія після того, як почала програвати на полі бою, ще більше вкладає коштів у цю пропаганду, у своїх лобістів. А відтак, констатує політолог, ми бачимо всі ці постійні заяви, статті, починаючи з минулої осені, навіть в американських медіа, у The Washington Post, The New York Times. За словами експерта, здавалося би, всі вони є лояльними до адміністрації президента, до демократів, тим не менш, і там з’являються час від часу подібні матеріали.

Як він пояснює, все це – прояв політичної корупції, яка існує не лише в Україні. Отже, констатує політолог, так росія готувала громадську думку протягом довгого часу, але сьогодні з’являється й інший дискурс.

«Тобто уже почали цей дискурс про надання авіації. Як то кажуть, все це – стадії: заперечення, гнів, але потім усе закінчується прийняттям. Всі ці стадії громадяни і політики мають пройти», - підсумовує Максим Ялі

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, скільки може тривати навчання українських військових.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, навіщо сьогодні Україні кредити.