Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Без інформації – голод, без зв'язку страшно. Дуже переживаєш, бо, якщо ти зникаєш без зв'язку хоча б на кілька днів, розумієш, що відчувають друзі, рідні, близькі, бо не відповідає людина», - розповідає Кирило Сазонов.

Принагідно боєць ЗСУ згадує випадок, коли їхня група справді залишилася без зв'язку і це виявилося дуже страшно. Як він пояснює, вони тоді наїжачилися, як вусиками, і сиділи, не знаючи, що відбувається навколо, де противник, чи не взяли місто, може, по дорозі зараз піде колона або вона вже пройшла, може, треба вибиратися лісом або ж не можна, тому що це буде самовільне залишення позиції, може, саме на них зараз хтось розраховує або ж розраховувати нема кому.

«Без зв'язку це психологічно найбільша жесть. Добре, коли ти знаєш, що щось відбувається, про тебе пам'ятають», - наголошує Кирило Сазонов.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що не так із боротьбою з корупцією в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чи зможе Україна перейти у контрнаступ навесні.