Про це він розповів у своєму блозі.

«Давайте цей момент залишимо нашим військовим. Принаймні те, що я бачу, вселяє в мене оптимізм, не шапкозакидальний настрій», - наголошує Руслан Бізяєв.

Як він зауважує, у нас люблять говорити, що ЗСУ воюють з якимись чмобіками, алкоголіками та мародерами. На думку політолога, це кажуть тільки ті люди, які нульовку бачили на малюнку.

Наші ж бійці, розповідає він, стверджують, що противник у багатьох факторах якісний, просто його організація бою залишилася на рівні 2008 року. Але на її перебудову, пояснює експерт, треба десь мінімум 2-3 роки, не менше.

«Це при тому, що росія де-факто не має військових союзників. Кажуть, що нам 31 танк «Абрамс» дають, якийсь мотлох дають. Товариші, а що вам дали, окрім шахедів? Є така відома легенда, що у росії союзники білорусь та Китай. Скільки Китай передав танків росії?», - робить висновок Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман припустив, яким буде шлях України до ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чи зможе Україна перейти у контрнаступ навесні.