Про це він розповів на своєму каналі.

«Та ракетна техніка, яка у них є, у тій кількості, яка у них залишилася, не дозволяє знищувати нашу військову логістику, не дозволяє знищувати мости через точність і потужність цих ракет», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, росіяни вже намагалися колись атакувати мости в Україні, але навіть за допомогою великої кількості ракет їм не вдалося зруйнувати їх. Як зазначив Олександр Кочетков, зараз російські ракети стали ще більш неточними через проблеми з електронними комплектуючими, які виникли в росії.

«І потрапити там безпосередньо в ешелон чи у вузлову станцію складно. Тобто вони намагаються, але чекати, що напередодні наступу вони почнуть атакувати і потрапляти, що у них щось різко покращиться, немає жодних підстав», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв назвав головний недолік російської армії.

Також Знай.ua повідомляв, що аналітик Андрій Вігірінський пояснив, чи може росія використати ядерну зброю проти України: «Загроза для існування».