Про це він розповів на своєму каналі.

«Та ракетна техніка, яка у них є, у тій кількості, яка у них залишилася, не дозволяє знищувати нашу військову логістику, не дозволяє знищувати мости через точність і потужність цих ракет», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, росіяни вже намагалися колись атакувати мости в Україні, але навіть за допомогою великої кількості ракет їм не вдалося зруйнувати їх. Як зазначив Олександр Кочетков, зараз російські ракети стали ще більш неточними через проблеми з електронними комплектуючими, які виникли в росії.

«І потрапити там безпосередньо в ешелон чи у вузлову станцію складно. Тобто вони намагаються, але чекати, що напередодні наступу вони почнуть атакувати і потрапляти, що у них щось різко покращиться, немає жодних підстав», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв назвав головний недолік російської армії.

Також Знай.ua повідомляв, що аналітик Андрій Вігірінський пояснив, чи може росія використати ядерну зброю проти України: «Загроза для існування».