Про це він розповів на своєму каналі.

За словами підприємця, в Україні необхідно створювати інститут найму, тобто люди, які вже служили в армії, були на фронті, повинні наймати інших людей, наймати фахівців, які їм потрібні під час війни.

«От і не можуть збудувати цю систему рекрутерства, набору людей, які хочуть, люблять, вміють воювати. Є ж величезна кількість людей, які вміють все це робити та люблять», - повідомив Павло Себастьянович.

Як зазначив підприємець, все в армії необхідно будувати на самореалізації та самоорганізації. Тобто, як заявив Павло Себастьянович, там мають бути створені такі умови, щоб люди, які туди приходять, хотіли цим займатися та знаходили своє місце у тій системі ієрархії.

«Тобто потрібно підтримувати біологічні властивості людської машини: самоорганізацію та самореалізацію людини. Треба, щоб вона сама знайшла своє місце у цій структурі, і було видно якесь її зростання чи реалізацію як фахівця», - розповів підприємець.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв назвав головний недолік російської армії.

Також Знай.ua повідомляв, що Святослав Дубина розповів чого не вистачає українським військовим на фронті: «Дуже багато запитань».