Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я неоднократно говорив, що людина, яку затвердили як голову Служби безпеки України, пан Малюк - це людина, яка дійсно давно вже мала бути там. Я вважаю, що Василь Васильович Малюк у своїй справі профі», - стверджує Георгій Біркадзе.

Як він розповідає, із початку повномасштабної війни 24 лютого на Україну здійснили 4 500 кібератак, 30 із них були критичні, наприклад, на атомні станції, могли бути і вибухи. Коли ж Василь Малюк був першим заступником, усьому цьому запобігли. Також експерт нагадує, що у нас сьогодні виявили 700 зрадників, 32 тисячі кримінальних справ цей короткий термін.

Хто би що не говорив, зазначає він, а варто лише глянути на те, як усе почало працювати, коли Василь Малюк став виконувачем обов’язків. Коли ж він був першим заступником, пояснює експерт, у нього був керівник і вся відповідальність біла на Баканову.

«Я вважаю, що Василь Васильович Малюк – це людина, яка на своєму місці, він дуже якісно виконує свою роботу. Ми бачили його виступ у Верховній Раді і я можу пишатися, що така людина є. І він сказав, що домовленість із окупантами тільки одна – їхня смерть», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський пояснив, на основі чого повинна будуватися аналітика.

Також Знай.ua писав про те, що Кривонос розповів, чому в Києві хаотично і недоречно з’являються новобудови.