Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Питання в тому, що кожне нормальне відомство, яке реально працює і вибудовує якісь реальні плани, має спиратися, як мінімум, на три джерела аналітичного забезпечення інформацією з одного й того самого приводу», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, в ЦРУ, наприклад, є власні штатні аналітики, і пріоритет надається саме своїм внутрішнім аналітичним структурам і своїм внутрішнім документам. Крім цього, як наголосив Олександр Новохатський, саме на підставі цих документів готуються державні документи чи міждержавні угоди.

«І я би порадив нашим публічним особам читати насамперед підписані державою документи, спиратися на офіційні дані, офіційні позиції, офіційні документи», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Максим Ялі розповів, як весь цей час російська пропаганда працювала на Заході.

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній пояснив, як нам ділити із росією спільних культурних діячів.