Про це він розповів на своєму каналі.

«Проблема цієї ризик-орієнтованої системи СМКОР у тому, що вона фактично порушує права. Це система ризик-орієнтованих підприємств, які чинять якісь порушення. У нас навіть якщо код товару змінюється на підприємстві, це вже ризик-орієнтоване підприємство», - повідомив Святослав Дубина.

За словами юриста, майже всі виробники в Україні одразу стають, згідно з такими критеріями, ризик-орієнтованими. Це, як зазначив Святослав Дубина, дуже заважає виробництву товарів. Західні країни використовують зовсім іншу систему контролю, побудовану на законі Бенфорда.

«Це закон, згідно з яким у нормальній системі порядок цифр збільшуватиметься. І всю звітність, яку вони (підприємства – Ред.) подають, усі документи, які вони ведуть, можна аналізувати за допомогою програми та виявляти підприємства, що порушують законодавство», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Семен Кривонос розповів, як потрібно було підготувати економіку України до 24 лютого.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Кущ розповів, що Німеччині свого часу вийти з війни допомогла економіка загального добробуту.