Про це він розповів у програмі «Розвилка».

За словами експерта, британська концепція не помінялася, вона полягає в тому, що війна повинна закінчитися не тільки перемогою України, а й дуже суттєвим поділом теперішньої росії на декілька територій, декілька самостійних держав, тощо.

«У Європи, якщо уважно почитати Макрона, трошки інша позиція. Вони кажуть так: Україна не може програти на полі бою, анексія території України неприпустима, причому всі підкреслюють, що під анексією вважають не тільки Донбас, але й Крим. Але ось погляд у майбутнє у європейських політиків трохи інший. Вони вважають, що із росією потім треба буде вести новий діалог про нові гарантії безпеки, про нову архітектуру світу. Але для цього повинна докорінним образом змінитися концепція сучасної росії», - розповідає Руслан Бізяєв.

І ці два різні підходи, стверджує політолог, будуть найбільш конкретним чином впливати на майбутній перебіг політичних подій як в Україні, так і навколо України. Це стосується, зазначає він, не тільки підтримки колективного Заходу конкретною технікою, або озброєнням, або фінансами, а також впливу Європейського Союзу, Британії та Сполучених Штаті на ті політичні процеси, які ми будемо спостерігати найближчим часом.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чи призведе китайсько-американське загострення до Третьої світової війни.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський назвав головну відмінність фашизму від соціалістичної комуністичної ідеї.