Про це він розповів на своєму каналі.

«Головне – дати меседж усьому світовому співтовариству, що в минулому столітті було здійснено низку критичних помилок. Якщо відкрити статут ООН, то там чітко прописано цілі створення цієї організації. І фактично у минулому столітті у нас було два зла – це нацизм та сталінізм», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, після Другої світової війни нацизм був засуджений, Німеччина була покарана, а німецький народ пройшов через покаяння. Як зазначив Святослав Дубина, Німеччині вдалося завдяки таким заходам очиститись від нацизму. Радянський Союз був у списку переможців, тому сталінізм не був засуджений.

«Нацизм знищив багато людей у Європі, але якщо брати за чисельністю, то сталінізм знищив ще більше. Але проблема полягає в тому, що сталінізм знищував своїх людей», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, які глобальні процеси сьогодні відбуваються у світі.

Також Знай.ua повідомляв про різні ідеології: Святослав Вишинський пояснив головну відмінність нацизму від фашизму.