Про це він розповів на своєму каналі.

«Росіяни готують масштабний наступ, причому, швидше за все, найближчим часом. Вони хочуть досягти хоч якихось успіхів до того, як нам поставлять важке озброєння наші партнери», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, російські окупанти зараз йдуть ва-банк і намагаються задіяти все, що встигли накопичити до цього часу. Як зазначив Олександр Качура, росіяни розуміють, що іншого шляху вони вже просто не мають. У м'ясорубку кремль кине сотні тисяч мобілізованих і зеків, тому що для росії люди - це витратний матеріал.

«Але ми готові, наш народ - зі сталі, орда буде знищена і захлинеться у власній крові», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олег Старіков розповів, на якому етапі війни зараз перебуває Україна: «Перевели в тиху фазу».

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура розповів, чому у російських пропагандистів зараз істерика: «Заспокоюють себе, що все йде за планом».