Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Чого вони (росіяни – Ред.) досягли? Ті плани, які вони ставили 24 лютого, тобто бліцкриг, у них не вийшли, вони, в принципі, програли перший етап. Влітку вони не знали, що робити. А після того, як Україна в осінньому наступі звільнила частину Харківської області та звільнила Херсонську область, вони перевели війну у тиху фазу», - повідомив Олег Старіков.

За словами військового експерта, зараз росія надає перевагу веденню саме повільної, окопної війни, як за часів Першої світової війни. Як зазначив Олег Старіков, така окопна війна пов'язана з величезною кількістю артилерії, яку має Україна і за допомогою якої ЗСУ ефективно знищують піхоту росії.

«Той стан, який зараз, він і далі триватиме. Вони (росіяни – Ред.) не поспішають зараз, їм це вигідно», - заявив Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков повідомив, чи здатна росія знищити українську військову логістику.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів, чи вдалося росії чогось досягти за рік війни: «Весь світ бачить поразки».