Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Генерал-майор Кирило Буданов зараз є найуспішнішим головою військової розвідки. Більше того, під час війни за цей рік вони (українські розвідники – Ред.) повністю переграли опонентів із головного розвідувального управління російської федерації», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, доказом ефективної роботи української розвідки можуть стати десятки успішних спецоперацій у тилу ворога. Крім того, як зазначив Дмитро Співак, саме завдяки розвідці успішно відбувається обмін військовополонених, успішно вдається запобігати терактам на території України.

«Будь-яка людина може сказати, що честь та хвала українській розвідці, їй треба аплодувати, адже наша розвідка сьогодні має такий рівень професійної підготовки», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олег Старіков розповів, на якому етапі війни зараз перебуває Україна: «Перевели в тиху фазу».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, чому візити Зеленського до інших країн є дуже важливими для України.