Про це він розповів на своєму каналі.

«Зеленський виїжджає через дуже важливі питання, пов'язані безпосередньо із обороноздатністю. От коли зусиль міністра оборони чи нашого Головнокомандувача недостатньо, тоді потрібна перша особа країни. Наприклад, він виїжджав зустрічався із президентом США», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, під час тієї зустрічі вирішувалися дуже важливі питання, після чого відбулося певне зрушення у постачанні важкого озброєння Україні. Як зазначив Олександр Кочетков, зараз ситуація з візитом Президента України до Британії ідентична, адже Україні потрібно ще більше зброї, щоб вигнати окупантів.

«Відповідно, успіхом можна вважати, якщо це розв'яже шнурок на мішку з військовими гостинцями. Тоді відразу і літаки мають бути, і танків має бути більше», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Тарас Загородній заявив, що візит Зеленського до Британії став важливим кроком: «Буде розширення допомоги».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, чи вже вирішено питання з літаками для України.