Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Зовнішню експансію зумовлено ще й самим духом часу. Кожна ідеологія мислила себе універсально і амбіції, демографічний зростання кожної країни, боротьба ринки, за ресурси визначали те, що ідеології були агресивні. Вони були молоді та агресивні», - розповідає Святослав Вишинський.

Також він відзначає особливий духовний зв'язок між тодішньою радянською росією та націонал-соціалістичною Німеччиною, ці сентименти між ними були завжди і вони мають дуже глибоке коріння.

Як зазначає філософ, у 19 столітті німецька культура була під великим впливом російської культури, а російська – під величезним впливом німецької. Зокрема, розповідає він, Ніцше був під впливом Достоєвського, він писав про нього і говорив в особливому дусі російського нігілізму, і такого було багато з обох боків.

«Автор концепції Третього Рейху Артур Меллер ван ден Брук вважав своїм натхненником Достоєвського», - наголошує Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чому не варто чекати на царя-батюшку, який наведе лад у країні.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, як ЄС та Великобританія бачать закінчення російсько-української війни.