Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми не були підготовлені, ми не були злагоджені, ми не готувалися, і дякувати Богові, що суспільство згуртувалося. Ось саме тут і є прояв об'єднання суспільства. Але у нас усередині провал та корупція, і це також впливає на наше майбутнє», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, з корупцією всередині країни необхідно ефективно боротися вже зараз, бо це заважає українцям перемагати. Як зазначив Святослав Дубина, Україна має зараз будувати власну сильну економіку, власний військово-промисловий комплекс та виробляти свою зброю.

«Без цього ми будемо залежними. Тобто не ми будемо суб'єктами, це завадить нам вирішувати ситуацію на фронті», - додав Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олег Старіков розповів, на якому етапі війни зараз перебуває Україна: «Перевели в тиху фазу».

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура прокоментував наступ росіян: «Орда буде знищена і захлинеться у власній крові».