Про це він розповів у своєму блозі.

«Я так розумію, що плани якогось оперативно-тактичного наступу існують, але плани не тотожні результатам», - наголошує Руслан Бізяєв.

Як він пояснює, якщо ми перевернемо шахівницю і подивимося на ситуацію очима російського керівництва, то так, потрібна якась стратегічно важлива перемога, потрібен якийсь стратегічний центр чи повна окупація Донбасу. Але потенціалу, констатує експерт, може вистачити.

«Поки що сучасна російська армія в тому стані, у якому вона зараз, не може провести якусь серйозну оперативно-тактичну операцію глибиною хоча б 100-150 кілометрів. Це видно навіть по перипетіях битви за Донбас», – стверджує Руслан Бізяєв.

Зокрема, нагадує політолог, в офіційному російському інформаційному полі заняття того чи іншого села перетворюється на перемогу стратегічного масштабу, тому висновок ми можемо зробити самі. Але політичне керівництво росії, констатує він, стало заручником цієї концепції і зараз не може дати задню, а тому намагатиметься як мінімум зафіксувати цю лінію фронту, адже альтернативи у них немає.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, що у війні проти України росія намагається зберегти свою історичну роль.

Також Знай.ua писав про те, що Качура повідомив, що для кремля російський народ – просто витратний матеріал.