Про це він розповів на своєму каналі.

«В окупації вони (росіяни – ред.) платять деяким українцям, це правда. Але вони дають рублі, вони платять рублями тим, хто працює на них. Відомо, наприклад, що на них частина людей працює на Запорізькій атомній станції, і росіяни платять їм рублями. Але є секрет: рублі – незаконна валюта на території України», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, тому це навіть не можна вважати грошима, рублі – це просто якісь безглузді кольорові папірці. Як зазначив Михайло Шейтельман, згідно з правилами Женевської конвенції, країна, яка окупувала якісь території, зобов'язана виплачувати людям зарплату в тій валюті, в якій вони отримували її до окупації.

«Тобто росіяни зобов'язані виплачувати зарплату всім працівникам на окупованих територіях гривнями. Оскільки вони не платять гривнями, вони використовують рабську працю. Це військовий злочин», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий експерт Олег Старіков розповів, на якому етапі війни зараз перебуває Україна: «Перевели в тиху фазу».

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура прокоментував наступ росіян: «Орда буде знищена і захлинеться у власній крові».