Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

На думку гостя програми, у майбутньому політичному циклі в Україні буде доволі складно із політичними проєктами, оскільки люди вже більше розуміють, вони стали більш відповідальні, вони бачать наслідки, бачать, куди країну довели ці франшизні історії та політичні проєкти за 30 років. А довели вони, констатує експерт, до тотального крадівництва.

«Це все було про олігархів, це було ні про що, виключно про те, щоби доїти з України через монопольні олігархічні інструменти і механізми профіт. От і все», - підкреслює Олексій Буряченко.

Водночас він не заперечує того, що старі політичні історії будуть знову намагатися продати українцям, адже буде і запит, буде і пропозиція, будуть і люди, готові це зробити. Тим не менш, переконаний політолог, зробити це буде надзвичайно важко.

«Буде час абсолютно нових політичних проєктів і політичних партій», - заявляє Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, за що сьогодні воює росія.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, скільки грошей США виділили на допомогу Україні.