Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Консервативна ідея, а республіканці є носіями консервативної ідеї, втратила свою енергію і втратила привабливість. Вона відмовилася від ідеологічної експансії, вони (республіканці – Ред.) зосереджені винятково на внутрішніх проблемах своєї держави», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, республіканців, насамперед, цікавлять питання, що стосуються електроенергії всередині країни, цін і робочих місць, змін законодавства у своїй державі. Як наголосив Анатолій Якименко, республіканці – носії утилітарної етики, на відміну від демократів, вони намагаються насамперед задовольнити інтереси свого народу.

«А от оцей драйв експансії і взагалі ідея поширення своїх думок, своєї доктрини збереглася винятково в демократів», - додав Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у Бундестазі закликають докласти зусиль і позбавити РФ місця в Раді Безпеки ООН.

Також Знай.ua повідомляв, що економічний експерт розповів, скільки грошей США виділили на допомогу Україні.