Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«З появою іноземного прапора на броньованій техніці у Криму. Для мене Батьківщина має асоціацію з «родиною», це для мене те саме, Батьківщина. Думаю, що росіяни і взяли слово «Родина» від слова «сім’я», «родина», – пояснює засновник та командир спецпідрозділу «Хорт» Павло Патарецький.

Як розповідає військовий, спочатку він не був прихильником Майдану, але мав там багато друзів, вони спілкувалися, але він вважав, що не прихильник усіх цих революційних рухів. Проте, констатує гість програми, наступні події, втеча Януковича, наступ армії рф змусили його зробити вибір.

«Для мене це рішення було за секунду. Все, я вже був разом із усіма, хто був на Майдані, бо був ворог і цей ворог не був усередині, він зовнішній, зазіхнув на нашу землю», - робить висновок Павло Патарецький.

Як повідомляв Знай.ua, Манн розповів, що стійке становище лукашенка сьогодні багато в чому визначається жахами російсько-української війни.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чи наважиться росія на більш серйозний наступ.