Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

На думку гостя програми, становище лукашенка сьогодні більш, ніж стійке. Як він пояснює, сьогодні його влада підкріплює і військова сила росії, і власні сили, і те, що зараз відбувається в Україні, це особливо позначається на людях.

«Тобто ніхто не хоче в білорусі отримати ту саму війну, яка зараз йде в Україні. Були численні опитування, і західні, і східні, будь-які – всі перевірять це. Більшість населення не хоче отримати те саме, що отримали в Україні», - констатує Соломон Манн.

Тому, стверджує аналітик, можна сказати, що лукашенко дуже міцно стоїть на ногах. Проте, додає він, закінчиться війна і побачимо, що буде інше: люди зрозуміють, що там не дуже гарне становище і, може, щось зміниться, але зараз лукашенко стоїть на позитивній волі народу.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, скільки грошей США виділили на допомогу Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина пояснив, якої помилки припустилася ООН у минулому столітті.